Onderwerpen

De dynamiek van Duo+

Duo+ is als ambitieuze samenwerkingsorganisatie de spil in de dienstverlening van drie unieke gemeenten gelegen tussen het Groene Hart en de metropool Amsterdam. Dit zijn de gemeente Ouder-Amstel (ruim 14.000 inwoners in 2023), gemeente Diemen en de gemeente Uithoorn (elk met meer dan 31.000 inwoners in 2023).

Wij zijn een informele organisatie met gedreven doeners en denkers. Onze collega's zijn actief in de bedrijfsvoering, het sociaal domein, de fysieke buitenruimte. Dat betekent dat zij zich dagelijks inzetten voor bijvoorbeeld een goed werkende ICT en adequaat financieel beheer. En ondersteuning aan inwoners in de vorm van inkomens- en WMO- en jeugdvoorzieningen. Net als het op orde houden van de openbare ruimte, het verstrekken van vergunningen en het verrichten van toezicht en handhaving.

Bij Duo+ werken ongeveer 400 collega’s. Zij zetten zich samen in voor de gemeentelijke dienstverlening aan de ruim 75.000 inwoners en de duizenden bedrijven. En natuurlijk ook voor de vele bezoekers die de gemeenten ieder jaar ontvangen.