Werken bij

‚ÄčTof dat je belangstelling hebt om bij ons te werken.

Werken bij Duo+ betekent dat je - afhankelijk van je functie - werkt voor twee of drie gemeenten. Dus voor bijna 75.000 inwoners en vele duizenden bedrijven. Hoe leerzaam en uitdagend is dat?! We hebben regelmatig collega's nodig. Mensen met scherpte op het resultaat en slim in de aanpak. Mensen die zich aan onze doelstellingen verbinden en de beoogde resultaten willen en kunnen waarmaken. We voeren onze taken uit in een dynamische netwerkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Jij binnenkort ook?

Kijk snel bij de vacatures of we een leuke baan voor je hebben.

Vacatures

Onze vacatures vind je op de site van Werken in het Westen. Wij werven en selecteren voor:

Arbeidsvoorwaarden

Veel van onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO voor Gemeenten en CAO voor Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties (SGO) (pdf 1.3 mB). Naast een prima passend salaris krijg je de beschikking over een vrij besteedbaar budget: het individueel keuzebudget (IKB).

De vier DUO-organisaties werken modern en digitaal en kennen plaatsonafhankelijk werken. Met je leidinggevende maak je afspraken over je werktijden en de plaats waar je werkt. We sturen vooral op resultaten. Jij bent er zélf verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten tijdig worden gehaald.