Werken bij

Ben jij op zoek naar een job in een omgeving waar mensen ertoe doen, waar je het verschil kunt maken en impact kunt hebben? Kom werken voor Diemen, Uithoorn en/of voor Ouder-Amstel. Als Duo-plusser maak je het verschil. En daar zijn we trots op.

Bekijk het vacatureoverzicht op Werkeninhetwesten.nl | Vacature Zoeken en reageer op een van onze vacatures.

Staat jouw ideale baan er niet tussen, maar wil je wel jouw werk een plus geven? Neem dan contact met ons op via werkenbij@duoplus.nl.

Wat wij je bieden

We halen het beste uit onszelf door onze kennis en professionaliteit aan elkaar te verbinden en met elkaar te delen. Talent staat bij ons voorop, ongeacht wie je bent en waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet, wat jouw levensbeschouwing is en wat je gelooft. We weten dat dat dit niets zegt over wat je meeneemt naar Duo+. 

Als je voor je werk niet persé op je werkplek hoeft te zijn, bieden we je de vrijheid en flexibiliteit bij het plannen van je werk. Vraagt je werk wel van je dat je op de werkplek aanwezig moet zijn, dan nog vinden wij het belangrijk dat er een goede balans is tussen je werk voor Duo+ en andere activiteiten die bijdragen aan je geluk en persoonlijk groei.

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO voor Gemeenten en CAO voor Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties (SGO). Naast je salaris krijg je elk jaar een vrij besteedbaar budget: het individueel keuzebudget (IKB).