Wij en waar we voor gaan

Hart hebben voor de samenleving en de verbinding zoeken met elkaar: dat zijn de drijfveren van Duo+. We zijn groot genoeg voor grootstedelijke uitdagingen en klein genoeg om te luisteren naar wat er leeft en speelt in de omgeving. 

We helpen de gemeenten Diemen, Uithoorn en Ouder-Amstel  met het waarmaken van hun lokale opgaven. We halen het beste uit onszelf door de kennis en professionaliteit aan elkaar te verbinden en met elkaar te delen. 

De samenleving is bij alle drie de gemeenten divers en altijd in beweging. De uitdaging voor de gemeenten zit vooral in het in verbinding zijn met de samenleving door het onderhouden van contact met inwoners, bezoekers, instellingen en bedrijven. 

Vragen die hierbij een rol spelen zijn: Hoe verbind je je als gemeente met de diverse leefstijlen en achtergronden? Hoe verbind je je met de kwetsbare mensen in de samenleving? Hoe zorg je voor een  aantrekkelijke leefomgeving, waarin iedereen zich prettig voelt? En niet onbelangrijk....hoe zorg je voor de verbinding met elkaar?